La Blanca i l'Arlet comencen a estar avorrides d'estar confinades a casa, però la troballa d'un llibre de contes que havia escrit el seu pare abans de morir canvia completament la situació i, gràcies als contes, podran viatjar lluny, molt lluny, encara que no puguin sortir de casa.

CONTES

1. Fontmajor

Cartell Fontmajor.jpg

A Fontmajor hi abunden les baralles i tots els barris estan enemistats. Però el robatori del diamant màgic que dona aigua al poble pot fer canviar les coses per sempre.

EDATS RECOMANADES

Sols/es: de 4t en amunt

Amb les famílies: de 1r en amunt

2. El Bruno

Cartell Bruno.jpg

La Martina sempre havia volgut tenir un gos però quan troba el Bruno, sol, en un parc, s'adona que tenir un gos a casa és una feina i una responsabilitat molt més gran del que s'imaginava.

EDATS RECOMANADES

Sols/es: de 3t en amunt

Amb les famílies: de 1r en amunt

3. El Rei de la Por

Cartell rei de la por.jpg

El Jan té molta por a la foscor i, durant les seves colònies, emprendrà un viatge increïble que l'ajudarà a entendre la veritable naturalesa de la por i com fer-hi front.

EDATS RECOMANADES

Sols/es: de 4t en amunt

Amb les famílies: de 2n en amunt

4. NOFUNOCO

Cartell NOFUNOCO.jpg

NO FUnciona, NOva COmpra (NOFUNOCO) és la mentalitat de la majoria de la humanitat a l’any 2937. Si alguna cosa no funciona, a la brossa! És per això que quan el Bigotis, el robot preferit de l’Aicha, comença a espatllar-se, aquesta decideix escapar-se amb ell de casa i emprendre una gran aventura per intentar salvar el seu amic.

EDATS RECOMANADES

Sols/es: de 5è en amunt

Amb les famílies: de 3r en amunt

Vols que t'avisem quan pengem un conte nou?

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now